Melitta, Anti-Calc vízkőtelenítő por 2x40gr

A vízkőképződés a kávégép használatának természetes velejárója, de nagyon fontos, hogy a kávégép rendszeresen vízkőtelenítve legyen. Ezzel nemcsak a kávé minőségét tudjuk szinten tartani de a gép is kevesebb energiát fogyaszt és meghosszabodik az élettartama. 

Az “Anti-Calc” a Melitta por alapú vízkőtelenítője automata otthoni kávégépekhez, mely hatékonyan és alaposan eltávolítja a vízkövet és megóvja az automata kávégépet. Az előre adagolt vízkőtelenítő por használata egyszerű és a benne lévő természetes savnak köszönhetően környezetbarát. A finom szemcsék könnyen oldódnak más durvaszemcsés változathoz képest. 

A doboz tartalma: 2×40 gr-s tasak 

Alkalmazása 30 adag/nap esetén 3 havonta javasolt

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Melitta, Perfect Clean tisztító tabletta automata kávégépekhez 4x1,8 gr

A Melitta Perfect Clean tisztító tabletta segítségével alaposan és higiénikusan megtisztítható az automata kávégép kávé rendszere. A tabletta eltávolítja a kávé olajat és zsírmaradványokat a főzőegységről. A tablettában optimális mennyiségű tisztítószer található. Egyszerű a használata, illatmentes. Rendszeres használatával biztosítani tudja a kávé minőségét és meghosszabbítja a gép élettartamát. 

1 dobozban: 4 x 1,8 gr-s tabletta található 

Napi 30 adag kávé esetén 10 naponta ajánlott használni. 

A tabletta használata otthoni automata kávégépekhez ajánlott.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Melitta, Pro Aqua vízlágyító patron automata kávégépekhez

A Pro Aqua vízlágyító patron megbízhatóan szűri meg a vízkövet és a más anyagokat a vízből. Használatával megóvja értékes gépét a vízkövesedéstől és javítja a vízminőséget, ezáltal folyamatosan biztosítható a tökéletes kávé minőség. 

A vízlágyító használatát otthoni automata gépekhez javasuljuk.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Melitta, Perfect Clean tejrendszer tisztító folyadék 250 ml

A tejrendszer tisztító folyadék használatával kíméletesen, higiénikusan és hatékonyan eltávolítható a tejmaradék az automata kávégépből. A tisztítót csak vízzel kell összekeverni. A flakon oldalán lévő jelölés segíti az adagolást.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Melitta, Anti Calc folyékony vízkőtelenítő 250 ml

A folyékony vízkőtelenítő használatával a makacs vízkőlerakodás megszüntethető automata kávégépén. A szer kíméletesen, de alaposan hat a vízkő ellen. Egyszerű a használata. Vízzel keverve kell használni. A flakon oldalán található jelzések megkönnyítik az adagolást. Míg a vízkötelenítéshez használt háztartási ecet szúros, kellemetlen szagú, ez a folyadék teljesen szagmentes és meggátolja a korroziodálódást is! A természetes anyagoknak köszönhetően környezetbarát. Rendszeres használatával meghosszabbítja a gép élettartamát. 

A flakon tartalma 250 ml 

Otthoni automata gépekhez ajánlott: Melitta Passione, Solo, CI, T, TS

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Feliratkozás

Melitta kávégépek

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja