Barista T Smart

 A legízletesebb kávé? Az okostelefonod segítségével?

A Melitta Barista T Smart tényleg sokrétű. Például 18 féle kávéspecialitás készíthető vele. A megfelelő kávéval eredeti recept vagy egyéni ízlés szerint. A kávégép “nagy durranása” , a Melitta Connect applikáció segítségével okos telefonról irányítható a kávékészítés és más egyéb funkció.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Melitta Connect applikáció

A Melitta Connect applikáció segítségével a szuperautomata kávégép sok funkciója használható, mint pld. gép beállítás, my coffee program. Praktikus tanácsok segítik a gép használatát és tisztítását, elkészíthető vele a kedvenc kávé specialitás is. A gépnél beállítható, hogy az összetevők milyen sorrendbe “érkezzenek” a csészébe, beállítható a kávé, tejhab és forró víz mennyisége is.

18 féle kávé specialitás.

A termék gombnak köszönhetően 4 klasszikus kávé (espresso, krém kávé, cappuccino, latte macchiato) készíthető egy gombnyomásra. A receptgomb funkció segítségével további 14 féle kávés ital, mint pld. flat white, ristretto, americano vagy dupla espresso közül válogathat. 

Energiatakarékos mód

A kávégépbe egy nagyon modern energiatakarékos csomag lett beépítve: programozható energiatakarékos funkció, programozható automatikus kikapcsolás,  0 watt kapcsoló a manuális kikapcsoláshoz.

TFT színes kijelző

A nagy felbontású színes kijelző egyszerű kezelést biztosít. A “lépésről-lépésre” magyarázattal gyerekjáték a menü használata.

All-in-One outlet

“Minden egyben” kifolyó = külön kifolyó cső a kávénak, tejnek, forró víznek, mindez egy fejben, így elkészíthető a kedvenc kávé a csésze mozgatása nélkül. A kifolyóba LED világítás került beépítésre és 140 mm-ig állítható a magassága, így lattes pohár is aláfér. 

Kivehető tejrendszer

Mosogatógépben is elmosható tejtartály csatlakoztatható a géphez, mely a hűtőben is elfér. 

Touch & Slide

Ez az innovatív funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen és kényelmesen használja a gépet az érintő panel segítségével. 

Automata tisztító és vízkőtelenítő program

A gép a kijelzőn automatikusan jelzi, hogy mikor kell tisztítani és vízkőteleníteni. A programot egyszerű előhívni a menüből. 

Olaszos kávétípus készítés

Olaszos típusú kávékészítés: ezzel a funkcióval biztosítható, hogy az eredeti olasz recept alapján az összetevők a megfelelő sorrendbe kerüljenek a csészébe. Ennek alapján a latte macchiato estén az espresso a tej és tejhab után kerül a pohárba, míg a cappuccinonál ez a folyamat pont fordított!

Manuális kávé választó

Számos kávéspecialitás tökéletes elkészítéséhez különböző kávéfajták szükségesek, hogy a legjobb ízt tudjuk kihozni. Ezért a Barista T Smart kávégép 2 kávétartállyal rendelkezik. Recepttől és egyéni ízléstől függően választható gyengébb kávé fajta vagy aromás, erősebb kávéfajta. A gépben lehet darált kávét is használni. Ehhez külön egy beépített nyílás van.

My Coffee Memory

 Nem akarja minden alkalommal beállítani a kedvenc kávéját? Semmi gond! Ezzel a funkcióval személyre szabható a kívánt kávés ital. A Melitta Barista T Smart kávégépnél 4 személyig lehet “kedvenc kávét” beállítani és menteni.   

A gép darálója csendes mint egy sóhaj

Szeretné a kávékészítést csendben élvezni? Ez nem lehet probléma ezzel a típusú darálóval, mely nemcsak csendes de különösen gyors.  

PRO AQUA szűrő technológia

A PRO AQUA szűrő használatával a Barista T Smart kávégépet csak évente 1x kell vízkőteleníteni. A lágyított víz nemcsak a kávé minőségét és a kávé ízét javítja de megakadályozza a vízkőlerakódást a vízrendszerben. Ez a megállapítás napi 6 db 120 ml-es kávé főzése esetén és évi 6 filtercserével érvényes. 

One Touch = 1 érintés

A Barista T Smart lenyűgöző egyszerű használata miatt is! Az előre programozott kávés italok egy érintésre elkészíthetők de választható meleg tej, tejhab vagy forró víz szintén egy érintéssel. 

Dupla csésze mód

Lehetőség van egyszerre 2 kávé készítésére csak egy gombnyomással.

Egyszerű tisztítás gőzzel

A beépített tejrendszer tisztító program rendszeres használata mellett a gőztisztítással gyorsan és hygiénikusan lehet a tejrendszert tisztítani. A tejjel érintkező részeket a gép forró vízzel és gőzzel mossa el – akár minden tejes ital elkészítése után vagy bármikor, hisz a menüből kiválasztható.  

Kivehető főzőegység

Egyszerű kivenni és tisztítani. Ezzel a gép belseje is tisztítható.

Intensaroma

Ezt a funkciót is lehet választani a standard főzési folyamat helyett. Az eredmény egy különösen intenzív ízélmény – anélkül, hogy a kávé és víz mennyiségén állítanánk. Ezt minden kávénál lehet választani. 

Best Aroma System

A kávé ízének tökéletesítése  a “bean to cup” funkcióval. A gép mindig csak a szükséges mennyiségű kávét darálja és használja fel azonnal.   A kávétartályok aromazáró fedele biztosítja, hogy a kávé aromája megmaradjon. A tartályok sötétített oldala is a kávé zamatának megörzését szolgálja. A kávéfajták cserélése után előfordul, hogy pár kávészem az előző típusból a darálóban marad. Ez az oka, hogy kb. 3 kávé lefőzése után tud átállni a gép 100%-ban az új kávé fajtára.

Feliratkozás

Melitta kávégépek

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja