Caffeo Passione OT

Kényelem és sokszínűség egy érintésre

A szenvedélyes kávészakértők paradicsoma: 10 kávé specialitás mint a creme caffé, espresso, ristretto, lungo, cappuccino vagy latte macchiato készíthető 1 gombnyomásra. Az elegáns, szögletes design mindenkit levesz a lábáról.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Kávé élmény gombnyomásra

Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo és még sok minden más – most gombnyomással juthat hozzá kávé specialitásokhoz, tejhabhoz, vagy forró vízhez. Egyszerűen válasszon az előre programozott 10 kávékülönlegesség közül és élvezze az ízharmóniát. A gyönyörű design és kis méret minden konyha dísze lehet! Használata egyszerű és hygiénikus, könnyű tisztán tartani. A Melitta ezen kávégépe igazi élvezet a használója részére, értéket képvisel

Best Aroma System

A kávébab tartály aromazáró teteje jobban megőrzi a kávébab zamatát és aromáját.  A “bean to cup” funkciónak köszönhetően a gép csak a szükséges mennyiségű kávét darálja és rögtön le is főzi. Az egyedülálló előfőzési és extrakciós folyamat tökéletes ízélményt biztosít

Energiatakarékos mód

A Caffeo Passione OT kávégépbe egy nagyon modern energiatakarékos csomag lett beépítve: programozható energiatakarékos funkció, programozható automatikus kikapcsolás,  0 watt kapcsoló a manuális kikapcsoláshoz.

TFT színes kijelző

A nagy felbontású színes kijelző egyszerű kezelést biztosít. A “lépésről-lépésre” magyarázattal gyerekjáték a menü használata.

Automata tisztító és vízkőtelenítő program

A gép a kijelzőn automatikusan jelzi, hogy mikor kell tisztítani és vízkőteleníteni. A programot egyszerű előhívni a menüből. 

10 féle kávé lehetőség

A választó gomb segítségével gyorsan elkészíthető a 4 “klasszikus”: espresso, café creme, cappuccino, latte macchiato egy érintésre. A recept funkcióval további 6 kávé specialitás kreálható: ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte, café au lait.

Olasz kávé főzési folyamat

Az eredeti olasz recept alapján a kávéspecialitások a recept szerinti sorrendben kerülnek a csészébe:  a latte macchiato esetén az espresso csak a tejhab és tej után, míg a cappuccinonál pont fordítva, első az espresso, erre kerül a tejhab.

"minden egyben" kifolyó LED világítással.

A “minden egyben” kifolyóban 2 nyílás van a kávénak, 1 a tejnek és tejhabnak és 1 a forró víznek. Mindez lehetővé teszi, hogy kedvenc italát elkészíthesse  a csésze  mozgatása nélkül. A kellemes LED világítás a legjobb fényt biztosítja kávéfőzés közben.  A magasság 135 mm-ig állítható, így a magas latte-s pohárnak is van helye.

One Touch Feature

Attól függően, hogy valamelyik programozott kávét, meleg tejet, tejhabot vagy forró vizet szeretnénk – mindegyik csak egy gombnyomás.

Dupla csésze mód

Lehetőség van egyszerre 2 kávé készítésére csak egy gombnyomással.

Egyszerű tisztítás gőzzel

A beépített tejrendszer tisztító program rendszeres használata mellett a gőztisztítással gyorsan és hygiénikusan lehet a tejrendszert tisztítani. A tejjel érintkező részeket a gép forró vízzel és gőzzel mossa el – akár minden tejes ital elkészítése után vagy bármikor, hisz a menüből kiválasztható.  

Kivehető főzőegység

A kivehető főzőegység könnyen tisztítható és így a gép belseje is kitörölhető.

Feliratkozás

Melitta kávégépek

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja