CI Touch

Érints meg!

A Melitta CI Touch a mindentudó gép az automata kávégépek világában. Számos kávéspecialitás készíthető egy érintésre. Exkluzív tulajdonságok, mint a 2 kávébab tartály, lehetővé teszi, hogy mindig az optimális kávé kerüljön az adott kávéba, az elegáns design, a sóhaj csendes daráló és az igény szerinti használat minden érzékünkre pozitívan hat.

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja

Melitta kávégépek

Díjnyertes csendesség!

Meg kell szakítani a legizgalmasabb beszélgetést a konyhában egy cappuccino készítés miatt? Mérgesek a szomszédok ha reggel 6-kor a kávégép darálójától hangos a ház? Ezzel a szuper automata kávéfőzővel nincs ilyen gond. A világ első olyan automata kávégépe, mely megnyerte a kávéfőzés “csend” díját. A titok a darálóban lévő technológia csendességében rejlik.

A PRO AQUA szűrő

A PRO AQUA szűrő használatával a Barista TS Smart kávégépet csak évente 1x kell vízkőteleníteni. A lágyított víz nemcsak a kávé minőségét és a kávé ízét javítja de megakadályozza a vízkőlerakódást a vízrendszerben. Ez a megállapítás napi 6 db 120 ml-es kávé főzése esetén és évi 6 filtercserével érvényes. 

Energiatakarékos mód

A Caffeo Passione OT kávégépbe egy nagyon modern energiatakarékos csomag lett beépítve: programozható energiatakarékos funkció, programozható automatikus kikapcsolás,  0 watt kapcsoló a manuális kikapcsoláshoz.

TFT színes kijelző

A nagy felbontású színes kijelző egyszerű kezelést biztosít. A “lépésről-lépésre” magyarázattal gyerekjáték a menü használata.

All-in-One outlet

“Minden egyben” kifolyó = külön kifolyó cső a kávénak, tejnek, forró víznek, mindez egy fejben, így elkészíthető a kedvenc kávé a csésze mozgatása nélkül. A kifolyóba LED világítás került beépítésre és 140 mm-ig állítható a magassága, így lattes pohár is aláfér. 

Kivehető tejrendszer

Mosogatógépben is elmosható tejtartály csatlakoztatható a géphez, mely a hűtőben is elfér. 

Automata tisztító és vízkőtelenítő program

A gép a kijelzőn automatikusan jelzi, hogy mikor kell tisztítani és vízkőteleníteni. A programot egyszerű előhívni a menüből. 

10 féle kávé lehetőség

A választó gomb segítségével gyorsan elkészíthető a 4 “klasszikus”: espresso, café creme, cappuccino, latte macchiato egy érintésre. A recept funkcióval további 6 kávé specialitás kreálható: ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte, café au lait.

Olaszos kávétípus készítés

Olaszos típusú kávékészítés: ezzel a funkcióval biztosítható, hogy az eredeti olasz recept alapján az összetevők a megfelelő sorrendbe kerüljenek a csészébe. Ennek alapján a latte macchiato estén az espresso a tej és tejhab után kerül a pohárba, míg a cappuccinonál ez a folyamat pont fordított!

Manuális kávébab választó

Manuális kávébab választó, melynek használatával tökéletes ízű kávés italok készíthetők! Recepttől és ízléstől függően 2 tartályból lehet kávébabot választani: gyengébb kávé fajtából vagy aromás, erősebb kávéfajtából. A gépben lehet darált kávét is használni. Ehhez külön egy beépített nyílás van.

My Coffee Memory

 Nem akarja minden alkalommal beállítani a kedvenc kávéját? Semmi gond! Ezzel a funkcióval személyre szabható a kívánt kávés ital. A Melitta CI Touch kávégépnél 4 személyig lehet “kedvenc kávét” beállítani és menteni.   

Szuper egyszerű használat!

Az előre beprogramozott kávék: espresso, krém kávé, cappuccino, latte macchiato egy érintéssel kiválaszthatók. Választható tej, tejhab, vagy forró víz is. 

Dupla csésze mód

Lehetőség van egyszerre 2 kávé készítésére csak egy gombnyomással.

Egyszerű tisztítás gőzzel

A beépített tejrendszer tisztító program rendszeres használata mellett a gőztisztítással gyorsan és hygiénikusan lehet a tejrendszert tisztítani. A tejjel érintkező részeket a gép forró vízzel és gőzzel mossa el – akár minden tejes ital elkészítése után vagy bármikor, hisz a menüből kiválasztható.  

Kivehető főzőegység

Egyszerű kivenni és tisztítani. Ezzel a gép belseje is tisztítható.

Feliratkozás

Melitta kávégépek

Melitta a kávézást élménnyé varázsolja